Holland Cup 2019 – dag 2

Beste leden,

Op 25 en 26 Mei 2019 is het weer tijd voor ons eigen internationale toernooi de Holland Cup.
Dit jaar beloofd het weer een waar spektakel te worden. Dit jaar is het de 10e keer dat wij de Holland Cup organiseren. Dat beloofd 1 groot feest te worden. Veel internationale deelnemers waaronder Europees en wereldkampioenen, bijna alle onderdelen van Taekwon-Do komen aanbod, categorieën zoals de chon-ji challenge, een belt die gewonnen kan worden in de overall poule sparring en nog veel meer!
Iedereen van Sportschool Tim Kool leeft mee in de voorbereidingen naar dit toernooi zoals de deelnemers, als scheidsrechters, als vrijwilligers, sponsoren etc. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk. Voor sommige is de Holland Cup helemaal nieuw en daarom zullen wij alles even op een rijtje zetten:

Zaterdag:
Op Zaterdag zullen alle B & A klassers in actie komen. Dit zijn de deelnemers met blauwe band en hoger.junioren heren -62 kg 1
De deelnemers kunnen deelnemen aan:
Individueel tul, Team tul, Pre-arranged sparring, Individueel sparring, Overall categorie sparring en Breektesten.
Deze dag zullen veel internationale & nationale bekende Taekwon-Do deelnemers in actie komen. De nieuwe generatie zal zijn/haar beste kant laten zien & Wereld & Europees kampioenen van over de hele wereld zullen deze dag starten. Net als vorig jaar is er op deze dag een speciale prijs te winnen in de overall sparring categorie (junioren & senioren). Dat word natuurlijk een spektakel. Mocht je dit leuk vinden en deze dag niet deelnemen dan kunnen jullie natuurlijk altijd komen kijken. Voor een leuke prijs kopen jullie een tribune ticket aan de deur en kunnen jullie meegenieten van deze sportieve dag.

‘S avonds hebben wij nog een ” social event “. Deze social event zal plaatsvinden in het gebouw van Sportschool Tim Kool Delft (Van Lodensteynstraat 114) en zal duren van 22.30 – 02.15 uur. De leeftijdsgrens voor toegang tot de afterparty is 14 jaar en ouder en deze is gratis voor deelnemers / coaches / scheidsrechters. De afterparty zal in het teken staan van socializen en loungen met leuke muziek.

Zondag:
Op Zondag starten de beginnende Taekwon-Do deelnemers (C-Klasse). Dit zijn alle deelnemers t/m happy kids (cklasse)blauwe slip. Voordat deze deelnemers in actie komen gaan ze eerst genieten van het ” International team event”. Natuurlijk mogen de deelnemers dit van dichtbij meemaken hoe Nationaal kampioenen, Europees kampioenen en Wereld kampioenen strijden om het beste team te worden. Ook dit jaar worden er weer mooie hoodies gesponsord voor de teams door Print Station.
Voor de deelnemers op Zondag hebben wij natuurlijk ook iets extra’s. Iedereen(jeugd, junioren en senioren) kan zich inschrijven voor de chon-ji challenge. Iedereen in deze categorie zal strijden wie de Holland Cup kampioen 2018 word in chon-ji Tul.
Verder zullen de deelnemers ook meedoen aan individueel tul & sparring. Wij zijn heel benieuwd wat onze nieuwe generatie allemaal in huis heeft. Deze dag is dus speciaal voor onze beginnende Taekwon-Doka’s. Een mooie opstap naar wedstrijden en andere toernooien. Wij wensen jullie natuurlijk onwijs veel succes & plezier.

Schrijf je nu in voor de Holland Cup 2019
Er kan t/m 11 Mei 2019 worden ingeschreven bij de bar of de des betreffende leraar.
Graag meteen betalen bij inschrijving.
Mochten er nog vragen zijn dan horen wij deze natuurlijk graag!

Sponsoren 2019:

Wij zijn heel trots op onze sponsoren die ons het hele jaar door steunen. Mede dankzij onze sponsoren zijn onze activiteiten weer een succes en daar zijn we ze natuurlijk erg dankbaar voor. De sponsoren zullen dit jaar ook aanwezig zijn bij de Holland Cup dus mocht geïnteresseerd zijn kunt u ze altijd even benaderen.

Haartrends, DR Metsel & onderhoudsbedrijf, BHV Nederland, Westcord Hotel , Campanille hotel, De raad en van Saane, Tout le Monde, Mightyfist, Print station, Intratuin, Rozema Verhuur, Sion
AH

Vrijwilligers/scheidsrechters/coaches
Wij willen onze vrijwilligers, scheidsrechters & coaches alvast onwijs bedanken voor jullie hulp. IMG_1279
Wij waarderen jullie hulp enorm en jullie doen het elk jaar weer fantastisch.
Voor de vrijwilligers is er op 8 Mei 2019 een bijeenkomst op onze locatie in Delft van 18:00 t/m 19:00 uur.
Wij hopen dat iedereen hierbij is zodat wij jullie alle informatie kunnen geven.
Mocht je geïnteresseerd zijn om te komen helpen maar je bent nog niet benaderd? Dan horen wij dat natuurlijk graag via info@sportschool-timkool.nl

Leden sportschool Tim Kool
Op zaterdag 25 Mei 2019 zullen er geen trainingen zijn op onze locaties.
Het is daarom heel leuk om mee te doen of te komen kijken. Mochten jullie twijfelen? Dan kan je hierover altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen jullie natuurlijk graag verder!
Nadat de inschrijving is gesloten zullen wij informatie uploaden over het verzamelen, tijden,loting enz.

Zoals jullie al lezen word het een sportief en gezellig weekend.
Wil je op de hoogte gehouden worden van alle leuke in’s & out’s van het toernooi? Volg ons dan op:
Facebook: FTW-Events –> Holland Cup 2019
Instagram: hollandcup.tkd
Deel jou voorbereiding, leuke herinneringen aan de HC met onze social media kanalen.
Wij hopen jullie allemaal dit weekend te zien en wij wensen iedereen heel veel succes en plezier!

Met sportieve groet,
Het team van Sportschool Tim Kool

Coach high five