Griezeltocht 2018 ( 6 t/m 13 jaar)

Beste leden,

Nog heel even en dan is het alweer tijd voor de griezeltocht. Wat spannend! De griezeltocht vind plaats op 27 Oktober 2018.
Wij zijn nu al benieuwd als wie of wat de kinderen verkleed komen. Misschien herkennen we jullie niet meer! Het is leuk bij deze (nieuwe) editie van de griezeltocht/avond dat iedereen verkleed/geschminkt is.
Dit jaar zal iets anders verlopen dan andere jaren. Wat we precies gaan doen is natuurlijk geheim maar we zullen alvast een klein stukje verklappen. Het is leuk voor de jonge kinderen en onze tieners!

Er zullen verschillende groepjes zijn verdeeld op leeftijd. De kinderen zullen (onder begeleiding) naar buiten gaan en verschillende opdrachten krijgen zoals raadsels, opdrachten met elkaar en nog veel meer! en wie weet komen ze onderweg nog wel griezels tegen… en moeten ze een opdracht met een griezel doen!

Locatie: Verzamelen Sportschool Tim Kool Delft – Gaan daarna naar Delfsehout onder begeleiding.
Tijd:  Vanaf 18:00 uur t/m +/- 21:30 uur.
Graag alle kinderen verkleed en geschminkt.

De kinderen kunnen zich inschrijven t/m 20 Oktober 2018. Deelname is gratis!
Er zullen weer foto’s gemaakt worden door onze fotograaf Marco. Dan hebben de ouders/kinderen weer een mooi aandenken aan deze avond.

BELANGRIJK:
– Wij zijn nog opzoek naar griezels (echt in een griezelpak, make up enz.) Interesse? e-mail dan naar bo.rook@sportschool-timkool.nl en meld je aan!
– Trek niet je nieuwste schoenen aan!

Mochten jullie nog vragen hebben horen wij dit graag via info@sportschool-timkool.nl

Wij wensen iedereen heel veel griezel plezier.

Griezelige groetjes,

Het griezel team Tim, Bo Melanie en Marissa.