Griezeltocht 2017 (6 t/m 14 jaar)

Beste leden,

Nog heel even en dan is het alweer tijd voor de griezeltocht. Wat spannend!
Wij zijn nu al benieuwd als wie of wat de kinderen verkleed komen. Misschien herkennen we jullie niet meer! Het is leuk bij deze (nieuwe) editie van de griezeltocht/avond dat iedereen verkleed/geschminkt is.
Dit jaar zal iets anders verlopen dan andere jaren. Wat we precies gaan doen is natuurlijk geheim maar we zullen alvast een klein stukje verklappen. Het is leuk voor de jonge kinderen en onze tieners!

De jongste groep zal zijn van 6 t/m 9 jaar en de oudste groep zal zijn van 11 t/m 14 jaar. Hier laten we de keuze van de leden van 10 jaar aan de ouders zelf over, sommige zullen al eerder aan wat griezelen toe zijn dan anderen.

Halloween 6 t/m 10 jaar (de 10 jarige kunnen zelf kiezen of ze bij de jonge kids meedoen of de ouderen)
Er zal een speciale halloween avond plaatsvinden voor onze jongste kinderen op onze locatie in Delft. Jullie zullen de sportschool niet meer terug herkennen! Een mini disco, griezelspellen ( o.a. de heksenrace, mummies maken, heksendans en nog veel meer) EN er komt een special guest deze avond langs … Dat word spannend!

Locatie: Sportschool Tim Kool Delft.
Tijd: 18:30 t/m 20:30 uur
Graag alle kinderen verkleed en geschminkt.

Halloween 10 t/m 14 jaar (de 10 jarige kunnen zelf kiezen of ze bij de jonge kids meedoen of de ouderen)
Sabum Tim en Sabum Rory zijn nog maar net terug van Dublin. Maar wat een reis was dat. De Sabums dachten een normale kamer te hebben geboekt, maar hier leek het niet op. Het was kamer 13!!!! Nu willen ze iedereen te grazen nemen van Sportschool Tim Kool. Met een dropping (met genoeg begeleiding van de leraren) gaan de kinderen op pad en wat een avontuur word dat .. Rebus, cijfercodes en nog veel meer.

Locatie: Verzamelen Sportschool Tim Kool Delft – Gaan daarna naar Delfsehout onder begeleiding.
Tijd:  Vanaf 20:00 uur t/m +/- 21:30 uur.
Graag alle kinderen verkleed en geschminkt.

Belangrijk: Wilt u kind kunt bij de jongeren groep en is 10 jaar oud, dit is prima! Schrijf dit op het inschrijfformulier.

De kinderen kunnen zich inschrijven t/m 26 Oktober 2017. Deelname is gratis!
Er zullen weer foto’s gemaakt worden door onze fotograaf Marco. Dan hebben de ouders/kinderen weer een mooi aandenken aan deze avond.

BELANGRIJK:
– Wij zijn nog opzoek naar griezels (echt in een griezelpak, make up enz.) voor de dropping van de ouderen kinderen. Interesse? e-mail dan naar bo.rook@sportschool-timkool.nl en meld je aan!
– Ook zijn wij nog opzoek naar WC rollen (met WC papier eraan). Eventueel kunnen jullie deze doneren bij de leraar/bar? Dan kunnen wij deze gebruiken bij onze spelletjes. Alvast bedankt!
– Wij willen jullie vragen om zelf een theedoek mee te nemen die je om je hoofd kan knopen. Deze zullen jullie nodig hebben.
-Trek een makkelijk zittende outfit aan en niet je nieuwste schoenen!

Mochten jullie nog vragen hebben horen wij dit graag via info@sportschool-timkool.nl

Wij wensen iedereen heel veel griezel plezier.

Griezelige groetjes,

Het griezel team Melanie, Romy, Daisy en Bo