Eindejaarsoverzicht 2017

Geplaatst op 20-12-2017.
Het jaarIMG_2916-2 2017 op Sportschool Tim Kool lijkt wel voorbij gevlogen. We kunnen dan ook met trots terug kijken op een sportief 20
17 met vele prijzen en mooie evenementen.
Voor de 2e keer heeft Boosabum Bo een prestatielijst bijgehouden van alle leden, waardoor wij met trots kunnen zeggen dat wij dit jaar 83 goud, 65 zilver en 59 brons hebben gewonnen in zowel het binnen als buitenland.  Van gouden Europese medailles naar mooie beginnende medailles op ons eigen club toernooi. Een geweldig mooie prestatie want dat betekend dat wij net wat hoger hebben gescoord dan vorig jaar! Misschien nog wel veel belangrijker dan het halen van prijzen, we hebben ook veel nieuw talent zien groeien en ontwikkelen, vanaf de kleinste beginners tot aan ons competition team.
Naast de prestaties door de leden op wedstrijden, kunnen we natuurlijk niet alle wedstrijden bezoeken zonder
scheidsrechters en coaches. Natuurlijk willen we iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen, maar in het bijzonder wil Sportschool Tim Kool sabum Rory en boosabum Sonja bedanken omdat zij elke wedstrijd als scheidsrechter voor de club paraat stonden om hun professionele scheidsrechterskunsten te laten zien. Daarnaast hebben sabum Tim, onze leraren en boosabum Simon hebben zich elke wedstrijd dubbel en dwars ingezet voor de deelnemers als coaches, dit ondanks dat zij meededen of andere verplichtingen hadden stonden ze altijd klaar om onze leden te motiveren, stimuleren en te enthousiasmeren.
Natuurlijk zijn er elke wedstrijd vele supporters van Sportschool Tim Kool aanwezig die ons door dik en dun steunen. Jullie ook bedankt voor al het aanmoedigen. Wij zien onze leden hierdoor helemaal opbloeien! Kortom, wij kunnen met plezier terug kijken op een heel sportief 2017 en zijn heel benieuwd wat 2018 gaat brengen. Natuurlijk gaan we ervoor om het aantal gouden medailles minimaal te evenaren.
Ondanks dat presteren op wedstrijden erg leuk is, waren er op Sportschool Tim Kool ook allerlei leuke andere 24991430_1511455215610305_2092378827898592673_nactiviteiten voor onze leden. Naast de normale extra’s (zoals ledenuitjes, griezeltocht in een nieuw jasje, pieten die langs kwamen enz….), zijn er binnen de sportschool weer een paar nieuwe activiteiten geïntroduceerd zoals o.a. elke maand een wedstrijdtraining voor onze kupgraden, buitentrainingen en nog veel meer. Hier is enthousiast op gereageerd door de meeste leden, en daarom zullen we deze activiteiten natuurlijk in deze of iets aangepaste vorm doorzetten in 2018.
Van al deze leuke activiteiten hebben jullie vaak ook mooie foto’s die worden gemaakt door Marco, Marissa, Rob en Claudia. Enorm bedankt voor het vastleggen van deze mooie momenten!
Ondanks dat sommige vrijwilligers al specifiek benoemd zijn, kunnen we het niet achterwege laten dat Sportschool Tim Kool dit jaar maar liefst 3 wedstrijden! Naast de traditionele “Holland Cup” en “Sportschool Tim Kool Open”, was er dit jaar weer een “ITF Gala”. Wat dit jaar naar onze mening weer een level hoger was als vorig jaar! De vaste groep vrijwilligers die wederom klaar stond om te helpen met opbouwen, afbreken, spullen verhuizen, enz., we zouden niet zonder jullie kunnen en zijn jullie dan ook weer enorm dankbaar!
Als laatste, maar zeker niet minst belangrijke, zal het jullie opvallen dat Sportschool Tim Kool een groot en hecht IMG_1279lerarenteam heeft! Zonder deze leraren zou de sportschool niet in deze vorm functioneren, en we kijken dan ook uit naar het wederom met jullie allemaal samenwerken in 2018. (Sabum Tim, Sabum Rory, Boosabum Corine, Roy, Mitchell, Bo, Cody, Daphne, Sam, Rens, Marissa, Melanie, Romy, Alex, Jerney, Cleem, Cocky, Peter, Danielle )
We hebben alweer vele enthousiaste reacties mogen ontvangen en hebben al veel nieuwe ideeën voor 2018! Natuurlijk zijn al deze activiteiten niet haalbaar zonder vrijwilligers. Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie tomeloze inzet en altijd aanstekelijke enthousiasme!!! Bedankt!
Wij zijn ook heel trots op onze sponsoren die ons het hele jaar door steunen. Mede dankzij onze sponsoren zijn onze activiteiten weer een succes en daar zijn we ze natuurlijk erg dankbaar voor. Wij willen daarom iedereen nogmaals persoonlijk benoemen:
Ben Jansen metaalrecycling, Tout le Monde, BHV Nederland, Milieu Express, Van Den Berg Roses, Westcord Hotel, Campanille Hotel, De Raad van Saane, Jumbo, Hairtrends, Mightyfist, Intratuin, Printstation, De Wort totaal installateur, Van Maanen en Rozema Verhuur.
Bedankt voor jullie vertrouwen en wij hopen dat jullie ook volgend jaar weer het avontuur met ons aan willen gaan.
Het gehele jaar door hebben wij ook weer een hele bijzondere samenwerking samen komkids Schiedam. KomKids is een van de leukste en actiefste kinderopvangorganisatie van Schiedam en omgeving. Wij zijn bijzonder trots op deze samenwerking en leuke activiteiten die wij samen delen. Wij hopen dat deze sportieve samenwerking ook in 2018 weer mooi vorm gaat krijgen.
We hebben enorm veel zin in 2018 samen met jullie.
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een heel gezond en sportief 2018!