Eindejaar overzicht

Geplaatst op 27-12-2016.

Het jaar 2016 op Sportschool Tim Kool lijkt wel voorbij gevlogen. We kunnen dan ook met trots terug kijken op een sportief 2016 met vele prijzen en mooie evenementen.

Voor het eerst heeft Boosabum Bo een prestatielijst bijgehouden van alle leden, waardoor wij met trots kunnen zeggen dat wij dit jaar 83 goud, 61 zilver en 61 brons hebben gewonnen in zowel het binnen als buitenland. Een geweldig mooie prestatie! Misschien nog wel veel belangrijker dan het halen van prijzen, we hebben ook veel nieuw talent zien groeien en ontwikkelen, vanaf de kleinste beginners tot aan ons competition team.

Naast de prestaties door de leden op wedstrijden, kunnen we natuurlijk niet alle wedstrijden bezoeken zonder scheidsrechters en coaches. Natuurlijk willen we iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen, maar in het bijzonder wil Sportschool Tim Kool sabum Rory en boosabum Sonja bedanken omdat zij elke wedstrijd als scheidsrechter voor de club paraat stonden om hun professionele scheidsrechterskunsten te laten zien. Daarnaast hebben sabum Tim en onze leraren hebben zich elke wedstrijd dubbel en dwars ingezet voor de deelnemers als coaches, dit ondanks dat zij meededen of andere verplichtingen hadden stonden ze altijd klaar om onze leden te motiveren, stimuleren en te enthousiasmeren.

Natuurlijk zijn er elke wedstrijd vele supporters van Sportschool Tim Kool aanwezig die ons door dik en dun steunen. Jullie ook bedankt voor al het aanmoedigen. Wij zien onze leden hierdoor helemaal opbloeien! Kortom, wij kunnen met plezier terug kijken op een heel sportief 2016 en zijn heel benieuwd wat 2017 gaat brengen. Natuurlijk gaan we ervoor om het aantal gouden medailles minimaal te evenaren.

Ondanks dat presteren op wedstrijden erg leuk is, waren er op Sportschool Tim Kool ook allerlei leuke andere activiteiten voor onze leden. Naast de normale extra’s (zoals ledenuitjes, griezeltocht), zijn er binnen de sportschool weer een paar nieuwe activiteiten geïntroduceerd zoals o.a. de themalessen, wedstrijdtraining voor kupgraden, buitentrainingen en nog veel meer. Hier is enthousiast op gereageerd door de meeste leden, en daarom zullen we deze activiteiten natuurlijk in deze of iets aangepaste vorm doorzetten in 2017.

Dit jaar is Danielle begonnen met een maandelijkse “column”, waarin zij in haar specifieke visie de gebeurtenissen van afgelopen maanden nog eens kort bespreekt! Voor ons altijd enorm leuk om zaken vanuit een ander perspectief te zien (en een kans om sabums voor de gek te houden), en we hopen dan ook dat ze hier in het nieuwe jaar gewoon mee door gaat!

Ondanks dat sommige vrijwilligers al specifiek benoemd zijn, kunnen we het niet achterwege laten dat Sportschool Tim Kool dit jaar maar liefst 3 wedstrijden! Naast de traditionele “Holland Cup” en “Sportschool Tim Kool Open”, was er dit jaar een “ITF Gala”. Weer een nieuwe grote stap voor ons waar we van hebben geleerd, maar naar onze mening zeker geslaagd! De vaste groep vrijwilligers die wederom klaar stond om te helpen met opbouwen, afbreken, spullen verhuizen, enz., we zouden niet zonder jullie kunnen en zijn jullie dan ook weer enorm dankbaar!

Als laatste, maar zeker niet minst belangrijke, zal het jullie opvallen dat Sportschool Tim Kool een groot en hecht lerarenteam heeft! Zonder deze leraren zou de sportschool niet in deze vorm functioneren, en we kijken dan ook uit naar het wederom met jullie allemaal samenwerken in 2017

We hebben alweer vele enthousiaste reacties mogen ontvangen en hebben al veel nieuwe ideeën voor 2017! Natuurlijk zijn al deze activiteiten niet haalbaar zonder vrijwilligers. Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie tomeloze inzet en altijd aanstekelijke enthousiasme!!! Bedankt! We hebben enorm veel zin in 2017 samen met jullie.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een heel gezond en sportief 2017!