Eerste online wedstrijd op sportdata

Geplaatst op 28-05-2020.

Deze maand deed sportschool Tim Kool mee aan de eerste online wedstrijd op sportdata georganiseerd door ITF Duitsland. Een mooi initiatief om iedereen toch bezig te houden in deze periode. De wedstrijd duurde van 7 Mei t/m 17 Mei en zoals bij elke wedstrijd vond er een coach en scheidsrechters meeting plaats en kwamen er lotingen online. Op dag 1 stuurde deelnemers filmpjes in en de andere dag beoordeelde de scheidsrechters deze filmpjes. Aan het einde van de dag zag je de uitslag en of je een ronde door was.

Vanuit sportschool Tim Kool deden 4 deelnemers mee (Kyra, Daisy, Cody en Bo) en 2 scheidsrechters (sabum Rory en boosabum Marissa)
Dit resulteerde in 1 eerste plek voor Cody Oranje en 2 derde plekken voor Kyra Hagman en Bo Rook. Van harte gefeliciteerd en onwijs cool dat jullie meededen met de eerste online wedstrijd. Wij willen ook de scheidsrechters bedanken voor het mogelijk maken van dit toernooi!

Wij willen ITF Duitsland bedanken voor het organiseren van dit online toernooi zodat onze studenten toch nog in actie konden komen.