Een special guest op het kamp bij Sportschool Tim Kool

Geplaatst op 10-09-2019.

Beste deelnemers van het sportschool Tim Kool kamp,

In de lessen hebben we het al een beetje verklapt maar wij hebben speciaal voor jullie een special guest geregeld voor de zondagmiddag. Deze meneer gaat een onwijs leuk Taekwon-Do spel met jullie spelen. Wij hebben er onwijs veel zin in. Hij heeft voor jullie nog een speciale boodschap:

Tijdens het zomerkamp gaan we een bijzonder spel spelen: De slag van Hwangsanbeol. We gaan terug naar het jaar 660, aan het einde van het Drie Koninkrijkentijdperk in Korea. Generaal Kim Yoo Sin (17e tul) van het koninkrijk Silla kijkt uit over zijn enorme leger, dat tussen de rijstvelden opgesteld staat. Hij is van plan om beide andere koninkrijken – Koguryo en Baek Je – te veroveren, om één verenigd rijk te vormen. Zijn leger bestaat uit vijftigduizend Koreaanse soldaten, waaronder een flinke groep Hwa Rang (8e tul) krijgers. Daarnaast heeft hij de beschikking over zo’n honderddertigduizend Chinese troepen. Yoo Sin is trots op zijn leger en kijkt vol vertrouwen naar de aanstaande slag op de velden van Hwangsan.

De koning van Baek Je heeft zich niet goed voorbereid op de aanval van Silla. Uit wanhoop vraagt hij generaal Ge Baek (12e tul) om zijn land te verdedigen. Die doet dat natuurlijk, maar hij weet dat het moeilijk wordt, dus hij moet zijn troepen extra goed motiveren.

Voor welk koninkrijk ga jij strijden? Weet jij punten te scoren voor de generaal? Wie komt als winnaar uit de strijd, Ge Baek of Yoo Sin? 15 september is het zo ver, zorg dat je klaar bent voor de slag van Hwangsanbeol!

Je hebt in elk geval je dobok, band en sparringshandschoenen nodig en natuurlijk alle inzet die je aan het eind van het kamp nog in je hebt!

Nog maar een paar nachtjes slapen…. Wij hebben er zin in!!!
Voor vragen over het kamp kunnen jullie een e-mail sturen via: info@sportschool-timkool.nl