De winnaar van de fotowedstrijd 2020 is geworden…..

Geplaatst op 08-09-2020.

Beste leden,

Wat leuk dat jullie allemaal zo enthousiast hebben meegedaan aan onze fotowedstrijd. Aan de foto’s te zien hebben jullie een hele leuke vakantie gehad.
Iedereen heeft weer gave, originele en mooie actiefoto’s ingestuurd.

Dit jaar hadden we weer 2 verschillende categorieën. Een winnaar zal worden gekozen door de jury en 1 winnaar zal worden gekozen door de meeste likes op Facebook. Wij willen iedereen bedanken voor het liken en delen van alle foto’s. De likes gingen onwijs hard en het hing erom welke foto ging winnen met de meeste likes. Dit jaar hadden we het als ” jury ” ook weer héééél lastig om te beslissen wie nou de leukste foto heeft ingestuurd. Er waren namelijk zoveel speciale foto’s!
Na lang overleg zijn wij eruit………..

De winnaar die gekozen is door de jury is geworden: JACK!
Jack verfde zijn haar rood, zwart, wit in de Taekwon-Do kleuren en maakte hier een mooie en sportieve collage van.

De winnaar met bijna 100 likes op Facebook is geworden: JAYLINN!
Een stoere en sportieve foto van Jaylinn! Zij oefent de Taekwon-Do schoppen zelfs als zij TV kijkt met haar duim omhoog.

Natuurlijk belonen we deze foto’s met een leuke prijs. Jaylinn & Jack krijgen een mooie bioscoopbon uitgereikt in de les. .

Allemaal super bedankt voor het meedoen en wij vinden het super leuk om te zien hoe fanatiek en enthousiast iedereen weer heeft meegedaan.

Wij hopen dat jullie van de vakantie hebben genoten en we zijn al benieuwd naar de foto’s van volgend jaar !!

Met sportieve groet,

De jury

Sabum Tim, Sabum Rory, Boosabum Corine en Boosabum Bo