Alle Taekwon-Do KUBZ geslaagd!

Geplaatst op 11-04-2019.

Afgelopen maand hadden wij weer examen voor onze Taekwon-Do KUBZ.
De kinderen lieten aan de leraren en alle familieleden zien wat zij deze periode hebben geoefend in de lessen. Dit keer gingen de KUBZ op voor witte t/m zwarte slip. Dat was ontzettend gaaf om te zien!

Iedereen heeft aan boosabum Cody, boosabum Bo, Boosabum Pascal en Boosabum Jorja laten zien wat zij allemaal in huis hadden. Mooie stoten, gedraaide technieken, gesprongen technieken, een deel zelfverdediging en nog veel meer! Wat hebben wij weer genoten van iedereen!
In de pauze had sabum Tim voor iedereen een lekker stukje komkommer en kon iedereen even uitrusten. Na de pauze stond er een grote verrassing te wachten want Timmy de Tijger kwam nog even langs. Dat was natuurlijk lachen, gieren en brullen. De juffen en meesters moesten zelfs tegen gehouden worden door de kinderen omdat Timmy ze hard schopte op de kussens! Nadat Timmy de Tijger zijn beste Taekwon-Do moves had laten zien en samen met de kinderen had geoefend was het weer tijd om te gaan.

De meesters en juffen moesten even overleggen of alle kinderen waren geslaagd….. NATUURLIJK! Alle KUBZ waren geslaagd voor hun nieuwe slip en badges!¬†Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe streep en badge.
Wij zijn weer trots op jullie!

Stefan heeft foto’s gemaakt en zijn te vinden op de website van Marco:
https://marco-fotografie.jouwweb.nl/
Op onze Facebook pagina zijn ook nog extra foto’s te vinden gemaakt door Ron van der Lee.

Allemaal veel kijk plezier en bedankt voor de gezellige middag!