7 April – Open dag locatie – Delft

Geplaatst op 04-04-2018.

Beste allemaal,

Op Zaterdag 7 April  organiseren we een open dag op onze locatie in Delft. De open dag start om 11:15 uur. Deze open dag is speciaal bedoeld om iedereen in onze omgeving kennis te laten maken met onze sportschool, maar ook met ons aanbod aan sporten, geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Op de open dag zullen we van al onze sporten een leuke demonstratie laten zien zodat jullie kunnen zien wat de sport precies inhoudt. Er lopen leraren rond om meer informatie te krijgen en ook zijn er leden (kinderen/volwassenen) waaraan jullie kunnen vragen hoe hun de sport en/of sportschool ervaren.
De kinderen kunnen ook gezellig een suikerspin maken bij onze suikerspin machine, ze kunnen geschminkt worden en wie weet komt Timmy de Tijger ook nog wel langs!

Ben je toevallig al fan van bijvoorbeeld Taekwon-Do? Deze dag zullen ook de selectie leden van het Nederlands team Taekwon-Do aanwezig zijn. Deze 6 leden van Sportschool Tim Kool zullen ook deelnemen aan de demonstraties. Ook Sabum Tim Kool bondscoach van het Nederlands team en Sabum Rory de Vries scheidsrechter voor Nederland zijn aanwezig.

Kortom een gezellige dag die je niet kan missen!

Sportschool Tim Kool Delft
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

Train GRATIS in April EN betaal GEEN inschrijfgeld bij inschrijving op de open dag!
Neem jou vrienden, vriendinnen, kennissen en familie mee naar deze leuke open dag.

Belangrijk:

Onze 2 Taekwon-Do groepen op onze locatie in Delft trainen deze dag SAMEN om 10:00 t/m 11:00 uur.

180311 Flyer open dag DELFT voorkant