21 sportieve & enthousiaste KUBZ op examen

Geplaatst op 03-12-2018.
Weer een geslaagde KUBZ middag bij sportschool Tim Kool.
21 enthousiaste & sportieve KUBZ gingen weer op examen voor hun nieuwe streep & badge.
Nadat boosabum Bo in de maling werd genomen door sabum Tim en daarna door Veerle (Taekwon-Do KUBZ leerling) kon het examen beginnen.
Deze middag gingen kinderen voor hun witte, gele, groene, blauwe en rode streep! Iedereen heeft aan boosabum Cody en boosabum Bo laten zien wat zij allemaal in huis hadden. Mooie stoten, gedraaide technieken, gesprongen technieken, een deel zelfverdediging en alle oefeningen die bij de thema’s horen kwamen deze middag voorbij. Wat hebben wij weer genoten van iedereen!
In de pauze had sabum Tim voor iedereen een lekker stukje komkommer en kon iedereen even uitrusten. Na de pauze stond er een grote verrassing te wachten want Timmy de Tijger kwam nog even langs. Dat was natuurlijk lachen, gieren en brullen. Nadat Timmy de Tijger zijn beste Taekwon-Do moves had laten zien en samen met de kinderen had geoefend was het weer tijd om te gaan.
De verrassingen hielden deze middag alleen nog niet op! Nadat iedereen had gehoord dat hij of zij was geslaagd kregen de kinderen nog een heerlijke chocolade letter. Die had de sint & zijn pieten achtergelaten op de sportschool voor de KUBZ. Dat betekend dat jullie natuurlijk hartstikke lief zijn geweest het afgelopen jaar.

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe streep en badge.
Wij zijn weer trots op jullie!

Onze fotograaf Marco was weer aanwezig en heeft weer mooie foto’s gemaakt.
Neem snel een kijkje op zijn website:  https://marco-fotografie.jouwweb.nl/foto-s-2018/tkd-kubz-1/tkd-kubz-24-11-2018

Allemaal veel kijk plezier en bedankt voor de gezellige middag!