2 April – Open Dag Delft

Geplaatst op 29-03-2016.

Beste allemaal,

Op 2 April organiseren we een open dag op onze locatie in Delft. De open dag start om 11:30 t/m 15:00 uur.
Deze open dag is speciaal bedoeld om iedereen in onze omgeving kennis te laten maken met onze sportschool, maar ook met ons aanbod aan sporten, geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Op de open dag zullen we van al onze sporten een leuke demonstratie laten zien zodat jullie kunnen zien wat de sport precies inhoudt. Er lopen leraren rond om meer informatie te krijgen en ook zijn er leden (kinderen/volwassenen) waaraan jullie kunnen vragen hoe hun de sport en/of sportschool ervaren.
De kinderen kunnen ook gezellig een suikerspin maken bij onze suikerspin machine, ze kunnen geschminkt worden en wie weet komt Timmy de Tijger ook nog wel langs!

Ben je toevallig al fan van bijvoorbeeld Taekwon-Do? Deze dag zullen ook de selectie leden van het Nederlands team Taekwon-Do aanwezig zijn. Deze 5 leden van Sportschool Tim Kool zullen ook deelnemen aan de demonstraties Boosabum Mitchell Hessing, Boosabum Bo Rook, Boosabum Cody Oranje, Boosabum Daphne v/d Wijngaart en Boosabum Sam Jongejan, ook Sabum Tim Kool bondscoach van het Nederlands team en Sabum Rory de Vries scheidsrechter voor Nederland zijn aanwezig.

Kortom een gezellige dag die je niet kan missen!

Sportschool Tim Kool
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

160322 Flyer open dag DELFT voorkant

Belangrijk voor onze leden:  De lessen op onze locatie Delft die dag zullen komen te vervallen! Jullie kunnen wel trainen in Pijnacker ” Het baken “. Deze lessen zijn op het zelfde tijdstip.