Verslag Irish Cup 2015 (Kiki v/d Wijngaart)

Geplaatst op 23-11-2015.

Beste allemaal

Op Vrijdag 13 November was het weer zover , we gingen met een grote groep sporters en supporters naar Ierland ’ voor de Irish cup in limerick.

Nadat we geland waren moesten we eerst nog 1.5 uur rijden voordat we aankwamen bij ons hotel.

Eenmaal aangekomen bij het hotel en weer de bekende speeche te hebben gehoord van Sabum Tim kreeg iedereen een pasje voor zijn kamer en even kon bijkomen van de reis.

De ouders gingen boodschappen halen bij de Aldi en de andere gingen hun koffers/tassen uitpakken. Na het uitpakken gelijk naar andermans kamer om daar lol te trappen.

Als we gingen eten moesten we beneden in de hal verzamelen’ en als iedereen er was gingen we met de huurbusjes naar het restaurant.

Na het eten gingen we weer terug naar het hotel en gingen we nog leuke dingen doen op de andere kamers’ en de mensen die de volgende dag wedstijden hadden gingen al vroeg slapen.

Op Zaterdag 14 november was het zover en moesten Mitchell’ Sam’ Daphne’ Cody’ Bo’ rens’ en Lisa aan de bak.

Iedereen had het super goed gedaan!

Omdat alle restaurants vol waren zijn we met zijn alle gezellig bij de Mac Donalds wezen eten en daarna weer heel gezellig bij elkaar op de kamers gaan zitten om lol te trappen!

De volgende dag [zondag] moesten Nick’ Esperanza’ en ik [Kiki] ook weer volop aan de bak.

Wij hebben het ook weer super gedaan!

Er zijn heel veel prijzen gevallen dit toernooi!

En ja’ toen was het al weer maandag’ op de laatste dag gaan we altijd nog ff shoppen in Cork’ maar dan moesten we wel weer eerst 2 uur rijden voordat we in Cork waren.

Als we klaar waren met shoppen gingen we rechtstreeks door naar het vliegveld.

Uiteindelijk werd het spelletje ninja ook weer gedaan’ met Sportschool Nimjee.

Toen we geland waren op het vliegveld Schiphol’ namen we afscheid van elkaar en kunnen we weer terug kijken op een super gaaf weekend!

Liefs Kiki

12243523_10153727283334591_50464439533558880_n