Nieuwe seizoen sportschool Tim Kool

Geplaatst op 30-08-2020.

Nieuwe seizoen sportschool Tim Kool

Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad en hebben jullie kunnen genieten van het mooie weer en de reguliere & extra trainingen. Het nieuwe seizoen begint bij Sportschool Tim Kool vanaf 31 augustus 2020 met de reguliere lessen. Op alle drie de locaties zijn er wijzigingen in het rooster. Wij willen jullie daarom vragen onderstaand goed door te lezen.

 

Delft

Momenteel worden de junioren en senioren groepen in Delft fanatiek bezocht en daardoor steeds groter. Om deze reden hebben wij besloten dat het tijd is om de groepen opnieuw in te delen. Op maandag en vrijdag splitsen we de lessen in een “recreatief” en “intensief” lesuur. Op woensdag verandert er niks. Omdat wij willen ondersteunen dat iedereen zijn of haar eigen doelen kan bereiken, laten wij iedereen vrij om een lesuur te kiezen. Deze keuze wordt gemaakt voor de komende paar maanden, na de kerstvakantie zullen wij evalueren hoe de groepen zich ontwikkelen. Mocht je vragen hebben of advies willen over welke groep je moet kiezen, kun je altijd de leraren benaderen. Het nieuwe rooster is als volgt:

 

Maandag en vrijdag:

  • 19:00-20:00 uur: “recreatief” (junioren/senioren +14 jaar)
  • 20:00-21:00 uur: “intensief” (junioren/senioren +14 jaar)

 

Woensdag:

  • 19:00-20:00 uur: junioren black belt & jun/sen beginners
  • 20:00-21:00 uur: senioren black belt

 

Wij horen graag voor 7 september welke groep jullie kiezen via: info@sportschool-timkool.nl

 

Pijnacker

De coronacrisis heeft ons allemaal getroffen. Nog nooit hebben we de sportschool zo lang moeten sluiten voor groepslessen. Toch hebben we ondanks deze sluiting ons lesaanbod succesvol kunnen doorzetten; in eerste instantie online en later ook met buitentrainingen. Veel leden hebben de sportschool gesteund gedurende de pandemie, onze dank daarvoor is groot. Desondanks hebben we toch een groot aantal opzeggingen moeten verwerken waar een aantal maanden geen nieuwe leden tegenover stonden. Dit is een zware klap geweest voor Sportschool Tim Kool.

 

Pijnacker

Na lang wikken, wegen en rekenen hebben we moeten concluderen dat we onze locatie in Pijnacker zullen reorganiseren. Dit betekent het volgende: we zullen alle Taekwon-Do lessen in Pijnacker moeten stoppen. De TKD KUBZ lessen blijven op andere tijdstippen doorgaan. We zullen nog steeds twee lessen TKD KUBZ per week aanbieden. Groep 1 zal ongewijzigd op zaterdagochtend van 10:00-11:00 trainen. Groep 2 verplaatsen we naar zaterdag van 11:00-12:00.


Schiedam

Op onze locatie in Schiedam hebben wij moeten concluderen dat we onze lessen TOUGH workout niet kunnen doorzetten en dus komen te vervallen.

Het (nieuwe) rooster van onze locaties kunnen jullie vinden op de website: 
https://www.sportschool-timkool.nl/informatie/#Normale

 

Activiteiten nieuw seizoen

Een nieuw seizoen betekent nieuwe activiteiten. Op onze website kunt u in de agenda alle activiteiten van 2020 vinden. In verband met de huidige COVID-19 situatie kunnen wij nog weinig zekerheid bieden over doorgang van sommige activiteiten, en als ze doorgaan in welke vorm ze zullen plaatsvinden. Wij zullen jullie daarover op tijd op de hoogte brengen.

Klik hier om naar de agenda te gaan: https://www.sportschool-timkool.nl/evenementen/

 

Samen tegen corona in het nieuwe seizoen

Sinds de start van de coronacrisis hebben we ervoor gezorgd dat al onze locaties en sportlessen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast houden alle sporters en ouders zich grotendeels aan de regels binnen de sportschool waarvoor onze dank!

 

Toch gaat het soms ook nog mis, daarom willen wij de volgende regels nog een keer duidelijk naar voren brengen:

  • In de sportschool zijn speciale plekken met schermen gemaakt waar je kunt zitten. Als deze bezet zijn willen wij jullie vragen buiten of in de auto te wachten.
  • Maximaal één ouder per gezin mee naar binnen.

 

Blijf alert, alvast bedankt namens het hele team van sportschool Tim Kool. Alle regels op de sportschool zijn te lezen op onze website. Klik hier voor alle regels binnen sportschool Tim Kool: https://www.sportschool-timkool.nl/regels-vanaf-1-juli-bij-sportschool-tim-kool/