juffrouw Maxime slaat andere richting in

Geplaatst op 04-09-2015.

Helaas moeten wij jullie mededelen dat juffrouw Maxime gaat stoppen met het lesgeven bij Sportschool Tim Kool. Wij wensen Maxime natuurlijk heel veel succes met haar opleiding en nieuwe baan!

Hieronder nog een leuk stukje van Maxime aan jullie:

Hallo allemaal,

Tot mijn teleurstelling moet ik meedelen dat ik ga stoppen met lesgeven bij sportschool Tim Kool. De reden hiervoor is dat ik op 2 van de 3 dagen dat ik lesgeef een stage heb voor mijn school. Deze tijden van mijn stage overlappen met de tijden van het lesgeven. Hiernaast heb ik ook een nieuwe baan waarbij ik flexibel moet kunnen zijn.

Ik vind het onwijs jammer, want heb 4 jaar lang met veel plezier lesgegeven bij sportschool Tim Kool. Naast dat ik er plezier aan had, heb ik er ook veel van geleerd. In het dagelijks leven, maar ook voor mijn studie. Door het lesgeven bij de sportschool ben ik er achter gekomen dat ik als vervolg studie graag de PABO wil gaan doen. Het werken met kinderen maakt mij gelukkig en geeft mij voldoening.

Ik hoop dat ik na mijn studie weer kan verder gaan met het lesgeven bij sportschool Tim Kool. Sportschool Tim Kool is namelijk niet alleen een sportschool voor mij, maar ook mijn tweede familie.

Als afsluiter wil ik Tim en de rest van de leraren van de sportschool bedanken voor de gezelligheid en de steun die ik krijg bij alle keuzes die ik maak. Daarnaast wil ik alle leerlingen van sportschool Tim Kool heel veel succes wensen met hun toekomstige taekwon-do carriere. Ik hoop nog vaak over jullie in te krant te lezen.

Maxime

image1-1