ITF Battle 2018

Geplaatst op 03-10-2018.
Aankomende zondag is het tijd voor de de ITF Battle in Utrecht.
Voor diegene die willen verzamelen bij de sportschool in Delft; we vertrekken daar om 7:15. Als je niet wilt verzamelen, dan verwachten we je uiterlijk 8:15 in op locatie.
Hier verzamelen we en zullen de coaches vertellen wat er verder gaat gebeuren. De hoofdcoach deze dag zal zijn Sabum Tim Kool.
Verder zullen andere coaches nog assisteren deze dag waaronder boosabum Simon en boosabum Pascal. Na de weging en meting zal er een algemene warming-up worden gegeven door boosabum Pascal.
Tussendoor is er een scheidsrechter meeting: 8:30 uur. Wees op tijd en zorg dat je scheidsrechters outfit in orde is. Onze scheidshelden zullen boosabum Sonja en Kars zijn.
Voor de coaches is er aansluitend op de scheidsrechters meeting een coach meeting om 09.00 uur.
Om 9:15 uur is de opening (start toernooi).
Deelnemers zorg dat je voor de wedstrijd alles bij je hebt handschoenen, voetbeschermers, doorzichtig bitje, helm, wit topje voor de dames, tok voor de mannen, witte handdoek voor de coaches.
 
Adres: 

Sporthal Nieuw Welgelegen
Grebbenberglaan 13
3527 VX Utrecht

 Let op: 
  • Iedereen moet langs de weging ook diegene die alleen mee doen aan tuls.
  • Graag vragen wij iedereen deze dag aanwezig te zijn in Sportschool Tim Kool kleding.
  • Indien op de wedstrijddag een deelnemer te klein/groot of te licht/zwaar is kan hij/zij worden over gepoult tegen een vergoeding.
    Weging gaat volgens internationale regels, in dobok broek + t-shirt met 0,5 kg tolerantie.
  • Lees goed de uitnodiging door voor alle regels: http://www.itf-nederland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Uitnodiging-ITF-Battle-7-oktober-2018.pdf
Wij wensen iedereen heel veel succes en zet hem op!
Mochten er nog vragen zijn horen wij deze natuurlijk graag.
Met sportieve groet,
Het SSTK team