Informatie sportschool Tim Kool kamp 2019

Geplaatst op 02-09-2019.

Hoi allemaal!

Nog heel even voordat het kamp begint….
13,14 en 15 September gaan wij gezellig met elkaar op kamp in Delft.
Hierbij willen we je graag alvast wat meer informatie geven over wat je bijvoorbeeld kunt verwachten en mee moet nemen.

Contactgegevens

We zullen verblijven op Schutcentrum Kruithuis in Delft. Het adres is: Schiekade 2 te Delft.
Gedurende het kamp is de begeleiding telefonisch bereikbaar via 06-37395782 (Bo/Tim)
Delft (www.scoutcentrumdelft.nl) 

Programma
Hoewel het precieze programma nog even een verrassing blijft kunnen we jullie wel alvast een aantal dingen hierover vertellen.
 • Vrijdag 13 september: iedereen wordt om 18:00 uur op het kamp verwacht. Vanaf dan zullen ook de slaapplaatsen verdeeld worden en zal het programma starten.
 • Zaterdag 14 september: na het gezamenlijke ontbijt gaan we allerlei leuke dingen doen. Denk hierbij aan sport- en spelactiviteiten, Taekwon-Do trainingen en natuurlijk zal er ook genoeg tijd zijn om zelf leuke dingen te ondernemen. Vervolgens is het idee om zaterdagavond, na het avondeten, een soort ‘bonte-avond’ te houden waarbij iedereen die dit leuk vind iets mag laten zien aan de groep. Dit kan natuurlijk Taekwon-Do gerelateerd zijn, maar mag ook iets compleet anders zijn. Kan je bijvoorbeeld heel goed dansen, zingen, toneelspelen of een muziekinstrument bespelen? Dan is dit een leuke gelegenheid om dit aan iedereen te laten zien! Spullen meenemen is dus toegestaan!
 • Zondag 15 september: ook deze dag gaan we nog volop leuke dingen doen en hebben wij een nieuwe verrassing dit jaar. Er komt namelijk een special guest!!!! Ben jij al nieuwsgierig?
  Het kamp zal rond 15:30 uur afgelopen zijn en om deze tijd kan je dan ook weer opgehaald worden.
Benodigdheden
Wat heb je, naast heel veel zin en een goed humeur, nog nodig?
 • Beddengoed of slaapzak
 • Hoofdkussen
 • Toilet-/doucheartikelen
 • Handdoek
 • Kleding voor alle omstandigheden (zowel weersomstandigheden als diverse (buiten)activiteiten)
 • Taekwon-Do spullen (Dobok, band, beschermers, hoofdbeschermer, kussentje)
 • Trainingsspullen (denk bijv. aan trainingspak, hardloop-/sportschoenen, etc.)
 • GEEN kostbare spullen Het zou zonde zijn als je iets verliest of er iets kapot gaat. (op eigen risico mag je bijv. wel een telefoon meenemen).
 • Voor de bonte avond mag je bijv. verkleed spullen meenemen, muziek etc.Extra: 
  De ouders krijgen binnenkort ook nog een speciale e-mail over de activiteit met onze special guest. Dit is een verrassing voor de kinderen!!!
Eten en drinken
Gedurende het kamp wordt er voor de vijf ‘grote’ maaltijden gezorgd. Dit wil zeggen dat er op zaterdag- en zondagochtend ontbijt is, op zaterdag- en zondagmiddag lunch en op zaterdagavond avondeten (let op: op vrijdagavond moet je er dus voor zorgen dat je reeds heb gegeten voordat je aankomt op het kamp!).
Naast deze maaltijden kan er tijdens het weekend ook ander drinken en snoep gekocht worden. Dit is op eigen kosten.  Deze kosten dienen op zondagmiddag contant te worden betaald bij op het ophalen van de kinderen.
Natuurlijk kan je ook zelf zorgen voor wat te snoepen, eten of drinken voor tussendoor en dit meenemen naar het kamp. Overigens is het sowieso handig om zelf voor voldoende alternatief eten te zorgen (dus ook voor ontbijt, lunch en avondeten) indien je specifieke voedingseisen of -allergieën hebt.

Wij zullen als kampbegeleiding ook elke dag wat leuks posten op onze social media pagina’s, zodat jullie kunnen zien hoe het is op kamp en hoe het gaat met de kids! We gaan er weer een onwijs leuk weekend van maken.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, schroom dan niet om deze te stellen.

Laten we er met z’n allen een superweekend van maken!