Holland Cup 2024

Geplaatst op 27-05-2024.

Op 1 juni organiseren wij weer de Holland Cup in sporthal de Viergang in Pijnacker. Doordat wij het toernooi zelf organiseren verlopen sommige zaken net iets anders als op andere toernooien. Lees alles hieronder goed door.

Details:
Locatie                             Sporthal De Viergang, Sportlaan 1b, Pijnacker
Aanwezig zijn:               08:00 (als je al een polsbandje hebt, dan uiterlijk 8:45)
Opening:                         09:15
Entree toeschouwers:  tot 10 jaar gratis & vanaf 10 jaar €5,= voor toegang tot de tribune
voor toegang tot de tribune en beneden in de zaal zijn de kosten €10,- pp.

Weging/meting
Alleen voor onze sportschool deelnemers is er naast de officiële weging/meting op zaterdag ook de kans om te wegen/meten op donderdag en vrijdag tijdens de normale les. De leraar zal dan de registratie doen en noteren wanneer je gewicht/lengte klopt. Je krijgt ook direct je polsbandje wanneer je lengte/gewicht goed is. Bewaar deze goed, want je krijgt er maar 1. Je polsbandje moet je zaterdagochtend in De Viergang direct om doen om toegang te krijgen tot de zaal ed.

Coaching
We zijn onwijs trots om op de grote groep deelnemers die vanuit onze sportschool meedoen aan de Holland Cup. Het grote aantal eigen deelnemers en (assistent)leraren die ook deelnemen brengt wel een ander probleem met zich mee en dat is coaching. Naast de grote groep deelnemers gaan we ook werken met 8 velden. Gelukkig hebben we boosabum Roy & Daisy bereid gevonden om de coaching van onze groep te gaan leiden. We hebben er vertrouwen in dat samen met de de hulp van de deelnemende coaches alles goed wordt geregeld. Wel vragen we om begrip wanneer het even niet soepel loopt wanneer er piekmomenten zijn in drukte. Alles wordt eraan gedaan om onze deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden op deze spannende dag.

ID kaarten en formulier ‘Declaration of consent & privacy’
Er zullen geen ID kaarten worden vertrekt door ons als organisatie. Iedereen moet zijn zijn/haar eigen ID kaart kunnen laten zien bij de weging/meting. Dit mag geprint op papier, maar ook digitaal via je telefoon. Zolang je gegevens maar goed leesbaar zijn. De ID kaarten kan je hieronder downloaden.
Iedereen moet wel een uitgeprinte en ondertekende ‘Declaration of consent & privacy’ formulier kunnen overleggen bij de weging/meting. Deze kan je HIER vinden of op de Sportdata Holland up pagina onder het kopje downloads.

ID kaarten Holland Cup deelnemers

Mee te nemen
Dobok (pak), band, eten/drinken ( snoep is geen eten), handdoek (liefst wit). Voor bij het sparren ook: handschoenen/voetbeschermers/hoofdbeschermer/bitje/scheenbeschermers.

Dresscode
Het liefst zien we iedereen in een Sportschool Tim Kool trainingspak met bijpassende sportschool T-shirt. Mocht dat niet lukken, dan graag kleding met een andere Sportschool Tim Kool uitingen en /of kleuren. Zo zijn we niet alleen een team, maar zien er ook nog eens professioneel uit als een team.

 

Veel succes en plezier allemaal!!!