Holland Cup 2018 weer groot internationaal succes!

Geplaatst op 06-06-2018.

Beste leden,

Wij willen iedereen bedanken die heeft geholpen met de Holland Cup 2018! Met de hele sportschool hebben wij naar het weekend toegeleefd en hebben met zijn alle weer wat moois neergezet! Wij hebben weer genoten van de samenwerking met iedereen. Met 500 deelnemers, bijna 1000 entries & 16 landen kunnen wij zeggen dat het weer een geslaagd weekend was.

Wij zijn ook ontzettend trots op onze leden die hebben mee gedaan. Met trots kunnen wij zeggen dat wij de sportschool met de meest behaalde medailles zijn!!!!! 9x GOUD, 11x ZILVER en 10x BRONS!!
Gaaf om beste club op ons eigen toernooi te worden! 

Ook super leuk om te ziet dat sommige leden die niet meededen toch fanatiek hun teamgenoten kwamen aanmoedigen. Geweldig!  Wie weet staan jullie volgend jaar wel op de mat!

Wij kijken nu al uit naar volgend jaar! Er staan alweer veel nieuwe & leuke ideeën op het programma!
Binnenkort zullen alle foto’s online komen op onze social media pagina’s. Marco, Marissa, Rob & Jos alvast onwijs bedankt voor deze gave actie foto’s!

Sponsoren nogmaals bedankt voor jullie bijdrage, vertrouwen en sportieve samenwerking!
BHV Nederland, DR Metsel, onderhoudsbedrijf, Tout Le Monde, Mightyfist Taekwon-Do, Sion, Assurantiekantoor de raad & van saane, jumbo, intratuin, westcord Delft, Campanile, Rozema verhuurbedrijf, print station, AH en Hairtrends

tim HC