Flevo Cup informatie

Geplaatst op 24-02-2023.

Het is weer tijd voor de Flevo Cup op 5 maart. Hieronder vind je alle details over het toernooi. Bij eventuele vragen en/of onduidelijkheden overleg altijd eerst met een leraar.

Details:
Locatie                           Sportcomplex “Het Baken’. Horsterweg 25, Zeewolde
Aanwezig zijn:              09:00
Begin toernooi:            09:50
Entree toeschouwers: T/m 13 jaar €2,- & vanaf 14 jaar €5,-

Voor deelnemers vergeet niet je: dobok (pak), band, eten/drinken, handdoek (liefst wit), handschoenen/voetbeschermers/hoofdbeschermer/bitje/scheenbeschermers (bij sparren).

Het liefst zien we iedereen in een Sportschool Tim Kool trainingspak met bijpassende sportschool T-shirt. Mocht dat niet lukken, dan graag kleding met een andere Sportschool Tim Kool uiting.

 

Parkeren

  • In verband met het beperkt aantal parkeerplekken bij de sporthal zelf vragen we u te parkeren op het evenemententerrein aan de overzijde van sporthal ‘het Baken’
  • Verkeerregelaars zullen aanwijzingen geven waar u kunt parkeren (zie de blauwe pijlen op de kaart, te vinden op sportdata/downloads https://cdn.sportdata.org/247c88c8-8da8-4336-8f9a-01cfbd6e4764/)
  • De looproute naar de sporthal (weergegeven met de rode pijl) is langs de skatebaan waarna u kunt oversteken naar de Struweel.

 

Veel succes en plezier allemaal!!!

UITNODIGING