Themales zelfverdediging (Gasttrainer)

Elke maand organiseren we een themales. Tijdens deze les zal er een uur lang gespecialiseerd les worden gegeven in een specifiek onderdeel van Taekwon-Do.
Deze maand zal een gasttrainer themales geven over Zelfverdediging.
We zullen onze gasttrainer even aan je voorstellen:

Ernst blikslager!
Vorig jaar had Ernst al een hele leuke themales neergezet met zijn assistent en ook dit jaar komen ze weer langs en zullen ze nieuwe tips en tricks geven!
Ernst beoefend de sport Kenpo waarin hij de 4e dan heeft behaald. Hij beoefend bij elkaar al 21 jaar martial arts waarvan 15 jaar Kenpo, 6 jaar Taekwon-Do en in die 6 jaar heeft hij ook naast Taekwon-Do 2 jaar Jiu-Jitsu getraind. 
Ernst is ook aardig actief geweest op de wedstrijd mat. Een paar leuke prijzen in het Taekwon-Do op diverse NK’S. Op het gebied van Kenpo: 8x Nederlands Kampioen (sparring & self-defence) en 4x WERELD KAMPIOEN (3x self-defect, 1x sparring) 

Nog een leuk weetje over Ernst: Het logo van ITF-Nederland heeft hij ontworpen, als stage opdracht toen hij nog op school zat bij het grafisch lyceum!

De focus bij deze themales ligt op de zelfverdediging. Met hier en daar een dynamisch aspect, waar Amerikaans Kenpo bekend om staat. Wat er voor de rest allemaal gaat gebeuren is natuurlijk een verrassing. Ben je vorig jaar geweest? Dan ben je natuurlijk al een beetje voorbereid!

Belangrijk is om een TOK mee te nemen zowel dames als heren. Als de dames geen tok hebben is dit geen probleem en kan je nog wel deelnemen aan deze themales.

Deze themales zal plaats vinden op onze locatie in Delft van 18:00 t/m 19:00 uur en is gratis.
Deze les is bedoeld voor Jeugd A-Klasse (vanaf 4e Kup) en alle junioren/senioren (alle graduaties)

Weer een themales die je niet kan missen! Be there!