ITF gala II

Beste leden,

Vorig jaar organiseerde Sportschool Tim Kool voor het eerst het ITF gala. De deelnemers in vier open gewichtclasses op een podium konden strijden om de eer en geldprijzen werd met open armen ontvangen door deelnemers, coaches en het publiek. Met behulp van de feedback op de vorige editie, en gemaakte aanpassingen naar aanleiding daarvan, organiseert Sportschool Tim Kool op 2 December 2017 het ITF Gala II. Dit jaar gaan we het ITF Gala naar een hoger platform tillen met nog meer hoogstaand Taekwon-Do, meer spektakel en leuke geldprijzen.

Speciaal uitgenodigde deelnemers van verschillende bonden/scholen zullen in 4 open sparring categorieën (senioren/junioren dames/heren) hoge kwaliteit ITF Taekwon-Do vertonen. Onze deelnemers dit jaar zullen niet alleen uit Nederland komen maar ook uit het buitenland waaronder kersverse Wereldkampioenen! Uiteraard wordt het Gala begeleid door top scheidsrechters die de regels van ITF Trajtenberg naleven.
Dit jaar zal er ook een bijzondere act worden gegeven in de pauze door een wel hele lenige dame. Wat er gaat gebeuren houden we nog even geheim!

Datum: 2 December 2017
Adres : Sporthal het Baken, Het Baken 2, Pijnacker
Tijd: Start 18:30, geschatte eindtijd 21:30 uur.

Het tweede ITF Gala mag je niet missen als liefhebber van ITF Taekwon-Do! Kaarten zijn te reserveren bij de deelnemers en via Sportschool Tim Kool (info@sportschool-timkool.nl) voor maar €17,50 per stuk.
Kinderen onder de 10 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassenen.