Griezeltocht 2019 ( 6 t/m 13 jaar)

Beste leden,

Nog heel even en dan is het alweer tijd voor de griezeltocht. Wat spannend! De griezeltocht vind plaats op 26 Oktober 2019.
Wij zijn nu al benieuwd als wie of wat de kinderen verkleed komen. Misschien herkennen we jullie niet meer! Het is leuk bij deze editie van de griezeltocht/avond dat iedereen verkleed/geschminkt is.
Vorig jaar was het weer een groot succes en dit jaar zullen wij dus weer ons best doen dit te overtreffen. Wat we precies gaan doen is natuurlijk geheim maar we zullen alvast een klein stukje verklappen. Het is leuk voor de jonge kinderen en onze tieners! (6 t/m 13 jaar)

Er zullen verschillende groepjes zijn verdeeld op leeftijd. De kinderen zullen (onder begeleiding) naar buiten gaan en verschillende opdrachten krijgen zoals raadsels, opdrachten met elkaar en nog veel meer! en wie weet komen ze onderweg nog wel griezels tegen… en moeten ze een opdracht met een griezel doen!

Locatie: Verzamelen Sportschool Tim Kool Delft – Gaan daarna naar Delfsehout onder begeleiding.
Tijd:  Vanaf 18:00 uur t/m +/- 21:30 uur.
Graag alle kinderen verkleed en geschminkt.

De kinderen kunnen zich inschrijven t/m donderdag 24 Oktober 2019 bij de bar/leraar. Deelname is gratis!
Er zullen weer foto’s gemaakt worden door onze fotograaf Marco. Dan hebben de ouders/kinderen weer een mooi aandenken aan deze avond.

BELANGRIJK:
– Wij zijn nog opzoek naar griezels (echt in een griezelpak, make up enz.) Interesse? e-mail dan naar bo.rook@sportschool-timkool.nl en meld je aan! Ook mag je je inschrijven bij de bar op het inschrijfformulier voor de vrijwilligers.
– Trek niet je nieuwste schoenen aan!
– De lijst met welk groepje wanneer vertrekt zal online komen op vrijdag 25 oktober 2019!

Mochten jullie nog vragen hebben horen wij dit graag via info@sportschool-timkool.nl

Wij wensen iedereen heel veel griezel plezier.

Griezelige groetjes,

Het griezel team Tim, Bo en Marissa.