De Grote Clubactie

Geplaatst op 09-09-2020.

De Grote Clubactie staat weer voor de deur. Dit jaar is de kans om een prijs te winnen erg groot, zelfs 1 op 9! Je helpt met het verkopen van loten de sportschool, en we kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Maar er is ook weer voor elk verkocht lot € 0,40 te verdienen. Daarnaast kan je nog gave prijzen winnen als je in de top 3 van de beste verkopers komt! Door corona moet het verkopen van loten wel op een verantwoorden manier. Wij leggen je hieronder uit hoe.

Methode 1

De eerste methode is nog steeds het opschrijven in de boekjes. Dit geldt dan vooral voor personen die dichtbij je staan, zoals familie. Vergeet niet dat alles duidelijk en volledig ingevuld moeten worden. Op het boekje zelf moet je ook duidelijk je naam schrijven. Zo weten wij wie er welke loten heeft verkocht en waar de vergoeding en eventuele prijs heen moet gaan.

Methode 2

De tweede methode is geschikt voor bijvoorbeeld het langs de deuren gaan, maar wel met 1,5 meter afstand houden. Op elk boekje staat namelijk een QR-code. Als iemand loten wil kopen kan hij/zij de QR-code scannen. Om de afstand te bewaren kan je het lotenboekje ergens opleggen tijdens het scannen. Of je maakt het boekje bijvoorbeeld vast op een klein stokje, of je print de QR-code uit en maak deze ergens op vast. Scannen hoeft vaak niet met een aparte app, maar kan veelal gewoon met de standaard camera app. Als de QR-code is gescand, dan komt de lotenkoper op een website van de Grote Clubactie waar de loten gekocht kunnen worden. Hier moet de lotenkoper alle gegevens invullen, maar ook ook jouw naam als verkoper, anders weten we natuurlijk niet wie de loten heeft verkocht. Uiteraard kan deze methode ook worden gebruikt bij personen die dichtbij je staan.

Ondanks dat wij weer erg blij zijn dat jullie de Grote Clubactie loten willen verkopen om de sportschool te helpen, staat veiligheid altijd voorop. Alle minderjarige leden moeten toestemming hebben van hun ouders/verzorgers. Ook raden wij je aan tussendoor je handen goed te ontsmetten. Zo kunnen we veilig meedoen aan de Grote Clubactie.

Zet hem op allemaal!!!

Met sportieve groet,
Sportschool Tim Kool