Online trainingen rooster

Geplaatst op 28-03-2020.

Ondanks we niet live op de sportschool kunnen trainen, wilt niet zeggen dat we in deze periode stil moeten blijven zitten. Sterker nog, we moeten juist meer bewegen om ons afweersysteem op peil te houden. Daarom zijn wij direct over gegaan op live onlinetrainingen.

De laatste weken hebben we dat gedaan door live op social media te gaan samen met onze vrienden en collega’s van ITF Nederland. Deze trainingen waren al een succes, maar toch misten we wat. We miste jullie! De trainingen via social media zijn een eenrichtingsverkeer kanaal. Aangezien we jullie meer persoonlijk contact willen bieden gaan we vanaf volgende week verder met live trainingen via de applicatie Zoom.

Via Zoom kunnen jullie ons zien en wij jullie. Zo kunnen we direct helpen als we zien dat iets beter kan of als er vragen zijn. Dit is het dichtste dat we bij de normale lessen kunnen komen voor jullie. Op deze manier kunnen we gewoon met elkaar blijven doortrainen.

Op deze manier is deze vervelende periode zo achter de rug en trainen we binnen no-time weer samen. Het belangrijkste nu is dat we samen gezond en fit blijven!

Hieronder vinden jullie het schema voor de trainingen. Probeer de applicatie Zoom al een keer van tevoren uit, zodat je niet op het laatste moment voor verassingen komt te staan. Je kan de Zoom ID vinden achter de training. Deze blijft hetzelfde. Voor ons is het ook allemaal nieuw en we hopen dat alles vlekkeloos verloopt. Heb je nog vragen over het gebruik van de applicatie Zoom, neem dan contact met ons op.

Tevens staat op onze website nog meer informatie over hoe wij met deze crisis omgaan. In de vakanties waarin we normaal een vakantierooster hebben zullen we extra lessen gaan aanbieden. Op deze manier krijgen al onze leden de hoeveelheid lessen waarop werd gerekend voor deze crisis. We rekenen op jullie allemaal. Samen staan we sterk!

Ondanks de sportschool tijdelijk dicht is (tot 7 april) willen we natuurlijk wel fit blijven. Daarom zullen wij de komende weken leuke online activiteiten posten voor alle sporten. Sporten kan je namelijk overal. No excuses!

Voor alle sporten zullen wij leuke challenges doen, live trainingen, workouts, quiz en nog veel meer.
Stil zitten kunnen wij natuurlijk niet bij sportschool Tim Kool.

Train jij thuis met ons mee? Post jouw trainings foto/video onder elke workout/sport post van ons. Dan zien wij hoe goed jij bezig bent & nemen wij de tijd om overal op te reageren.

Houdt onze social media kanalen de komende dagen in de gaten. Hoe meer mensen, hoe leuker!

 

 

Naast de bovenstaande lessen posten we ook al leuke andere sportieve activiteiten via onze social media pagina’s en geven we ook tips geven over voeding, leuke oefeningen om in beweging te blijven, wat kan je allemaal doen met de vrije tijd? En nog veel meer!
Ben jij ook zo actief bezig? Tag ons dan in de filmpjes op instagram en Facebook. Wij zijn ontzettend nieuwsgierig wat jullie allemaal doen.

Opzoek naar een contact moment met Meester Tim en Juf Bo?
Hoe moet ik thuis trainingen? Ik wil voor de KUBZ een thuis opdracht en nog veel meer? Neem gerust contact met ons op!

Je kunt ook  lid worden van de “ ITF NL online trainingen”. Hierin werken wij samen met andere clubs om elke dag een Taekwon-Do live training te verzorgen. Deze trainingen vinden in de avond plaats. Neem een kijkje op de Facebook pagina voor meer informatie. Like de pagina & doe mee.

Succes allemaal!