Sportschool tijdelijk gesloten door Corona virus + FAQ

Geplaatst op 12-03-2020.

Beste leden/ouder/verzorgen/belangstellende,

Met pijn in ons hart moeten we melden dat alle locaties van Sportschool Tim Kool per direct tot en met 6 april gesloten zijn. Dit i.v.m. met de maatregelen die de overheid Nederland heeft opgelegd om het Corona virus het hoofd te bieden. Wij zien de ernst in van deze situatie en zullen er alles aan doen om de veiligheid en gezondheid van onze mensen te kunnen garanderen.

De geplande KUBZ dag van 21 maart komt ook te vervallen. Alle ingeschreven deelnemers zullen automatisch worden doorgeschoven naar de volgende KUBZ dag. Verdere informatie over de volgende KUBZ dag volgt nog.

Verder zullen privélessen ook doorgaan. Dit omdat de lessen 1 op 1 zijn en ook goed te controleren zijn voor ons.

We zijn ons zeker bewust van de impact van dit besluit. We hopen op de steun en medewerking van al onze leden tegen deze onmacht. Laten we gehoor geven aan de maatregelen van het RIVM om ervoor te zorgen dat het Corona virus snel uit onze samenleving kunnen verbannen. We kunnen dan weer snel met elkaar gaat sporten.

Alle updates zullen we doen via onze (social)mediakanalen en onze website. Houdt deze dus goed in de gaten!

Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Met sportieve groeten,

Het team van Sportschool Tim Kool

 

FAQ over het Corona virus

De sluiting van de sportschool is voor iedereen als een verassing gekomen. We snappen dat u daarom wat vragen kan hebben en we proberen deze hieronder te beantwoorden. Staat uw vraag en antwoord er niet bij, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

V: Zijn de Sportscholen open?
A: Nee, al onze locaties zijn gesloten vanaf 15 maart 2020 om 16:00 uur tot en met 6 April 2020.

V: Hoe lang blijven de locaties van Sportschool Tim Kool gesloten?
A: De richtlijn is nu tot en met 6 april. We moeten echter afwachten wat de maatregelen van het RIVM zijn. Deze zullen we aanhouden. Alle updates zullen verlopen via onze website en (social)media kanalen.

V: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven? Hoe doe ik dat?
A: We posten online voor iedereen diverse trainen en challenges. Ook staan we open voor suggesties. Zou u toch liever meer persoonlijk gericht willen trainen, bekijk dan de PT & Lifestyle pagina.

V: Zijn er ook lessen die ik buitenshuis kan volgen?
A: Alle trainingen en oefeningen die we delen kan je zowel binnens- als buitenshuis doen. We zullen je zoveel mogelijk blijven ondersteunen Veel succes!

V: Hoe kan ik mijn workouts zwaarder maken zonder gewichten?
A: Hierbij wat simpele en creatieve voorbeelden: Doe wat boeken in een rugzak die je kunt gebruiken als Kettlebell voor alle soorten squats of lunges. Wees creatief!

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken. We hopen nog steeds dat de maatregelen zsm stoppen en dat we met iedereen weer op een verantwoordelijk en gezonde wijze verder kunnen trainen. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de sportscholen?
A: Jazeker, we hebben een mooi stuk hierover geschreven die je hier kan vinden: https://www.sportschool-timkool.nl/compensatie-leden-door-sluiting-i-v-m-het-corona-virus

V: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de sportscholen gesloten zijn?
A: Zoals hierboven geschreven hebben we een hier een stuk over geschreven dat hier te vinden is: https://www.sportschool-timkool.nl/compensatie-leden-door-sluiting-i-v-m-het-corona-virus

V: Kan Sportschool Tim Kool mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen. De compensatie regelingen zijn hier te vinden: https://www.sportschool-timkool.nl/compensatie-leden-door-sluiting-i-v-m-het-corona-virus

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! Zeker in deze situatie, want een kleine onderneming zoals Sportschool Tim Kool is eigenlijk niet opgewassen tegen een onverwachte sluiting. We kunnen goed de hulp gebruiken van iedereen. Voor 1 persoon is het een paar tientjes per maand. Voor de sportschool is het momenteel van levensbelang. De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren.

V: Sportschool Tim Kool heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de sportscholen dicht zijn?
A: Ja, we zijn bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom zijn we voor nu verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. Hopelijk kunnen we de steun van onze leden blijven rekenen. Wat voor 1 persoon maar een paar tientjes per maand is, is nu voor de sportschool van levensbelang. Laten we met zijn allen hopen dat dit snel over is en dat we weer snel gewoon met zijn allen kunnen sporten.

V: Er wordt gezegd dat kleine sportscholen de steun nodig hebben van hun leden, maar waarom? Alles is toch dicht en dan heeft de sportschool toch geen kosten?
A: Daar lijkt het misschien wel op, maar onze vaste kosten blijven gewoon doorgaan. Onze vaste kosten bestaan uit ongeveer 90% van al onze kosten. Denk hierbij aan de huren van de locaties, personeelskosten, verzekeringen, diverse abonnementen, energiekosten en dergelijke. Om deze reden vragen we ook de ondersteuning van onze leden. Met zijn alle komen we hier doorheen en kunnen we met zijn allen blijven trainen zodra deze epidemie over is.