Personal training TKD

Taekwon-Do is een veelzijdige sport. Naast het sparren en tuls, wat het meest bekend is, bestaat Taekwon-Do ook uit: special techniques, power breaking, per-arranged free sparring, Koreaanse terminologie & filosofie, zelfverdediging en stap sparring. Alle onderwerpen worden altijd in de reguliere lessen behandeld, maar het kan soms wat teveel worden of je wilt er meer van weten of je wilt extra trainen voor je dan-/kupexamen. Meer persoonlijke begeleiding is dan te verkrijgen via de leraren. Dit kan 1 op 1 of met meerdere mensen tegelijk. Ook kan er gekozen worden welke dangraad de leraar heeft. Hieronder zie je een tabel met de kosten van de persoonlijke begeleiding.

Prijzen personal traing TKD

Voor meer informatie of een aanvraag voor persoonlijke begeleiding, neem dan hieronder contact met ons op.

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om een proefles/feestje te boeken en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

LET OP: Bij het niet op komen dagen of afzeggen van een training korter dan 24 uur van te voren, worden alle kosten doorberekend. Bij te laat komen wordt nog steeds dezelfde eind tijd gehanteerd.