Lessen tijdens gedeeltelijke lockdown

Geplaatst op 23-10-2020.
Onze jeugd leden (tot 14 jaar) kunnen gelukkig nog trainen als voorheen. Dat betekend dat het rooster voor hun ongewijzigd blijft. Wel vragen we met de TKD Kubz lessen dat er maximaal 1 begeleider per lid blijft. Bij de overige lessen zijn er helaas geen toeschouwers toegestaan. We zullen wel al onze lessen live streamen. Zo kunnen de ouders/verzorgers toch zien hoe er getraind wordt. Mocht je de sportschool binnen komen, dan adviseren wij aan al onze 14 jaar en ouder leden om een mondkapje te gebruiken.
Voor de junioren en senioren zijn de lessen wel gewijzigd. De senioren moeten ten alle tijden 1,5 meter afstand houden van elkaar. Ook hebben we een maximaal aantal mensen dat in de zaal kunnen. Dit zorgt ervoor dat we het een en ander aan hebben moeten passen. Het aangepaste rooster voor de 14 jaar en ouder leden is hieronder te vinden. Lees alles goed door en meldt je op tijd aan.
Voor mensen die niet naar de sportschool kunnen/willen, zullen we de lessen live streamen. Op die manier kan je ook thuis mee sporten.
Mochten er vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden via info@sportschool-timkool.nl
Samen staan we sterk!
Zoom ID: 851 512 2216 – WW: 0000