Compensatie leden door sluiting i.v.m. het Corona virus

Geplaatst op 24-03-2020.

Beste allemaal,

Het Corona virus treft ons allemaal. We mogen van geluk spreken als het ons alleen economisch treft en niet in onze gezondheid. Toch blijft het voor iedereen een hele vervelende situatie die we samen moeten overkomen. Het is voor de sportschool ook een moeilijke tijd waarop we rekenen op de steun en het vertrouwen van onze leden.

Een terechte vraag die gesteld wordt is; gaat de sportschool ons compenseren voor de tijd dat deze dicht is? Het antwoord is; JA! Hier zijn we al mee bezig met de online trainingen/challenges ed. die worden verzorgd. We gaan er ook voor zorgen dat we in de meivakantie/zomervakantie ons lessen aanbod gaan vergroten. We gaan er zoveel mogelijk voor zorgen dat de gemiste lessen kunnen worden ingehaald. Zo kan iedereen alsnog aan de hoeveelheid trainingen komen als waarop gerekend werd. Ook zijn we nog bezig om te kijken hoe we jullie op andere punten tegemoet kunnen komen. Hier komen we later nog op terug.

Een andere terechte vraag is; waarom worden de contributies niet ‘bevroren’ tot de sportschool weer open gaat? Het antwoord hierop is dat het financieel niet haalbaar is voor de sportschool om dit te doen. We zijn een kleine onderneming die vrij hoge vaste kosten heeft zoals; de huur van de locaties, loonkosten die (deels) doorbetaald moeten worden, verzekeringen ed. Het ‘bevriezen’ van de contributies zal, ondanks de maatregelen die de overheid gaat treffen voor ondernemers, ervoor zorgen dat we vergoed moeten sluiten. Iets wat we ten kosten van alles willen voorkomen!

We vragen echt om jullie begrip, medewerking en geduld. Dat is het moeilijk is begrijpen we helemaal. Voor veel leden zijn de kosten nu ‘maar’ een paar tientjes per maand, maar voor de sportschool is het nu echter van levensbelang. We zullen er alles aan doen om de gemiste lessen in te halen en ons online aanbod te vergroten. Ook staan wij altijd open voor vragen, suggesties en idee├źn. Samen komen we door deze crisis heen en komen we er nog sterker uit!

Blijf allemaal gezond en we zien jullie snel weer!

 

Met sportieve groet,

Tim Kool en het team van Sportschool Tim Kool