Workshops / kinderfeestjes

Particulieren

Bent u op zoek naar een aparte activiteit voor een (kinder)feestje of wilt u met een groepje vrienden/kennissen meer zelfverdediging leren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een workshop samenstellen die geschikt is voor iedereen, daarbij kunt u denken aan de allerkleinsten tot aan de wat ouderen.

Voor een kinderfeestje leren we de kinderen de basis technieken van de Koreaanse zelfverdedigingskunst Taekwon-Do. Op deze manier is het kinderfeestje niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam. Andere zaken om het feestje heen zoals eten en drinken kunnen ook geregeld worden. Een workshop met een groep vrienden/kennissen kan op elk niveau worden gegeven. Voor beginners tot gevorderden kunnen we een op maat gemaakte workshop organiseren, die tegelijkertijd voor iedereen interessant en leerzaam is. Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakt feestje of workshop? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het contact formulier.

Voor de tarieven klik HIER.

Bedrijven

Wanneer u het leuk vindt om voor uw bedrijf op een hele bijzondere manier aan teambuilding te werken, is een workshop zelfverdediging iets heel leuks voor uw medewerkers. Dit kan bij ons geregeld worden. De workshops die wij geven zijn altijd gepersonaliseerd naar het bedrijf en het aantal deelnemers, en u kunt bij ons terecht voor workshops voor 5 tot 50 mensen. In principe zullen we bij interesse altijd starten met een kennismakingsgesprek, waar er goed wordt geluisterd naar uw wensen en een duidelijk gepersonaliseerd plan wordt opgesteld. Onze workshops proberen we altijd zo compleet mogelijk te geven. Denk hierbij aan consumpties tijdens de les, maar ook aan een eventueel team diner na afloop. Zoals eerder al gezegd: alles is mogelijk. Klik hier bij interesse in uw eigen gepersonaliseerde workshop en neem contact met ons op via het contactformulier.

Mocht u meer informatie willen over eventueel bedrijfsporten bij Sportschool Tim Kool, wat ook één van de mogelijkheden is, dan kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Scholen

Tegenwoordig is het introduceren van een discipline sport zoals Taekwon-Do op een school een erg goed idee en vele scholen zijn hier reeds mee gestart. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht zorgt een discipline sport niet voor agressie, maar juist voor wederzijds respect en tolerantie, twee concepten welke basisbeginselen van het Taekwon-Do zijn. Kinderen zelf vinden het vaak leuk om wat anders te doen dan dat ze normaal in hun gymlessen doen. Tevens zijn zelfverdedigingsporten erg goed voor de ontwikkeling van kinderen. In de workshop wordt er met name aandacht besteed aan: evenwicht, motoriek, discipline en zelfverdediging. Ook kan er een stuk voeding worden meegenomen als de school dat wil. Wilt u een workshop voor uw school of heeft u interesse in de introductie van een zelfverdediging programma binnen uw school? Klik dan hier en neem contact op met ons op via het contactformulier.