Taekwon-Do

Klik op de onderstaande onderwerpen om hier direct naartoe te gaan
Wat is Taekwon-Do precies?
Gratis proeflessen aanvragen
Roosters per locatie
TKD tarieven

 

Wat is Taekwon-Do precies?

Taekwon-Do is een Koreaanse gevechtskunst welke geschikt is voor jong en oud. Bij Sportschool Tim Kool kan je deze sport beoefenenen op alle niveaus, het maakt dus niet uit of je op wedstrijdniveau of recreatief wilt trainen. Taekwon-Do is leuk, goed voor de conditie en leert de beoefenaar veel controle over het lichaam. Verder moge het duidelijke zijn dat het beoefenen van een gevechtskunst als Taekwon- Do zorgt voor meer zelfvertrouwen en discipline. Een sport die veel diversiteit kent! 

Meer dan alleen sporten

Bij Sportschool Tim Kool draait het om meer dan alleen sporten. Naast het sporten organiseren bij ook diverse uitjes, buiten activiteiten, wedstrijden en een jeugdkamp. Sporten moet meer zijn dan alleen bewegen.

Examens

Twee keer per jaar worden er Taekwon-Do examens gehouden op de locaties Delft, Schiedam en Pijnacker. Na het behalen van het proefexamen kunnen de leden opgaan. Mocht het examen gehaald worden, dan gaat het lid naar een nieuwe graduatie en krijg je er een diploma voor. Alle graduaties worden officieel aangemeld bij ITF Nederland. De Taekwon-Do bond in Nederland.

Jeugdkamp

Elk jaar organiseert Sportschool Tim Kool een Taekwon-Do jeugdkamp (7-14 jaar). Dit kamp staat in het teken van Taekwon-Do gezelligheid en vooral heel veel fun. Dit kamp is geen besloten kamp met alleen onze eigen leerlingen, maar is open voor alle jeugdleden van ITF Nederland. Zo leer je nog meer mensen kennen en dat maakt Taekwon-Do nog leuker!

Kom dus nu snel langs voor 2 gratis proeflessen. Taekwon-Do is zoveel meer dan alleen sporten. Het is een martial art voor het leven!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

Gratis proeflessen aanvragen

Gratis 2 proeflessen aanvragen gaat heel simpel bij ons. Kijk naar het rooster en bepaal welke les op welke locatie (Delft/Pijnacker/Schiedam) het beste uitkomt. Vervolgens kunt u contact opnemen met ons via 06-37 39 57 82 of neem hieronder contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan samen met u zo spoedig mogelijk de gratis proeflessen inplannen.

Contactformulier

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

Roosters per locatie

Taekwon-Do worden op onze locaties Delft, Schiedam en Pijnacker gegeven. Hieronder kunt u zien op welke dagen en tijden de lessen worden gegeven.

 

Lokatie Delft

Postadres:
Sportschool Tim Kool
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

Bezoekadres
Sportschool Tim Kool Delft
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

 

Lokatie Schiedam

Bezoekersadres
Sportschool Tim Kool Schiedam
Stadhouderslaan 26B
3116 HP  SCHIEDAM

 

Lokatie Pijnacker

Trainingsadres
Sporthal “het Baken”
Het Baken 2
2641 JN  PIJNACKER

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

Tarieven

Bij Sportschool Tim Kool kunt u zelf uitkiezen hoe vaak er getraind kan worden en per welk termijn er betaald kan worden. Hieronder vindt u alle informatie over de tarieven en termijnen voor Taekwon-Do.

Klik hier om weer naar boven te gaan