SP. Tim Kool Open

De Sportschool Tim Kool Open is een uitbreiding van onze eigen clubkampioenschappen. Wij organiseren dit Taekwon-Do toernooi speciaal voor de beginnende Taekwon-Doïn (tot en met 5e kup) en de jeugd A-klasse (4e kup en hoger) in de onderdelen tul en sparring. Het maximum staat op 200 deelnemers, dus wees er op tijd bij!

De insteek van de Sportschool Tim Kool Open is : ” Iedereen van elke club helpt elkaar en de hele competitie is vriendschappelijk ”

We zullen de Sportschool Tim Kool Open organiseren in sporthal ”Het Baken” aan Het Baken 2 in Pijnacker. Deze locatie is groter dan onze eigen sportschool in Delft en beschikt over alle benodigde faciliteiten. Naast ” Het Baken ” is een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden. We willen de hele dag op 4 velden draaien waardoor alles, net als jullie van ons gewend zijn, soepel kan verlopen en op tijd klaar kan zijn. We zullen tevens proberen met ‘ groepen ‘ te werken, waardoor niet iedereen begin van de dag aanwezig hoeft te zijn.

Op dit toernooi delen we de deelnemers niet in via de ‘standaard’ categorieën van toernooien, maar op basis van graduatie, lengte, gewicht en leeftijd. Op deze manier kunnen we met het kleine aantal deelnemers de meest eerlijke poules samenstellen. Iedereen kan ALTIJD meerdere partijen draaien, er is namelijk een verliezersronde voor diegene die de eerste ronde direct verliezen.

De Sportschool Tim Kool Open is alleen toegankelijk voor scholen die bij ITF Nederland aangesloten zijn.

Door op de links te klikken download je de benodigde formulieren: Uitnodiging SSTK open 2018SSTK open regels en het  inschrijfformulier.

Als er nog vragen zijn omtrent de Sportschool Tim Kool Open, dan kunnen deze worden gemaild naar woc@sportschool-timkool.nl.