Schiedam

Bij Sportschool Tim Kool kun je (vanaf 3 jaar oud) lessen volgen, onder andere op het gebied van Taekwon-Do in Schiedam. De vestiging in Schiedam is één van de vestigingen waar zij terecht kunnen.

Lessen in Schiedam

De locatie in Schiedam is een eigen gebouw van Sportschool Tim Kool. Het is gevestigd aan de Stadhouderslaan 26B. De sportschool is voorzien van alle gemakken en materialen die nodig zijn om Taekwon-Do in Schiedam uit te kunnen oefenen. Op de locatie Schiedam zijn de volgende lessen te volgen: Taekwon-DoTaekwon-Do Kubz en TOUGH Workout.

We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Wil je weten wanneer welke les plaatsvindt? Bekijk dan ons rooster voor onder andere de lessen Taekwon-Do in Schiedam op onze website.

Voor het rooster van onze locatie in Schiedam kunt u HIER klikken.

Veiligheid en plezier staan centraal

Bij ons staat veiligheid en plezier voorop. De lessen worden verzorgd door instructeurs met de juiste kennis in huis. Zij weten dankzij hun vele trainingsuren en jarenlange ervaring alles over hun specifieke sport. Daarnaast volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis up to date te houden. Wij vinden het belangrijk dat sporten plezierig is én blijft. We organiseren naast de lessen dan ook regelmatig uitjes. Plezier staat op één, prestaties volgen vanzelf.

Parkeren rond om onze locatie in Schiedam is gratis.

Bezoekersadres
Sportschool Tim Kool Schiedam
Stadhouderslaan 26B
3116 HP  SCHIEDAM

Taekwon-Do in Schiedam voor kinderen tot en met 14 jaar en ouder. Bij Sportschool Tim Kool ben je hiervoor aan het juiste adres! Vraag nu een proefles aan!