Pijnacker

Bij Sportschool Tim Kool kun je (vanaf 3 jaar oud) lessen volgen, onder andere op het gebied van Taekwon-Do in Pijnacker. De vestiging in Pijnacker is één van de vestigingen waar zij terecht kunnen.

Lessen in Pijnacker

De locatie in Pijnacker is in een zaal van de Gemeente Pijnacker-Noordorp. Het is gevestigd aan het Baken 2. De locatie is voorzien van alle gemakken en materialen die nodig zijn om Taekwon-Do in Pijnacker uit te kunnen oefenen. Op de locatie Pijnacker zijn de volgende lessen te volgen: Taekwon-Do en Taekwon-Do Kubz.

We zijn geopend op maandag, woensdag en zaterdag. Wil je weten wanneer welke les plaatsvindt? Bekijk dan ons rooster voor onder andere de lessen Taekwon-Do in Pijnacker op onze website.

Voor het rooster van onze locatie in Pijnacker kunt u HIER klikken.

Veiligheid en plezier staan centraal

Bij ons staat veiligheid en plezier voorop. De lessen worden verzorgd door instructeurs met de juiste kennis in huis. Zij weten dankzij hun vele trainingsuren en jarenlange ervaring alles over hun specifieke sport. Daarnaast volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis up to date te houden. Wij vinden het belangrijk dat sporten plezierig is én blijft. We organiseren naast de lessen dan ook regelmatig uitjes. Plezier staat op één, prestaties volgen vanzelf.

Parkeren rond om onze locatie in Pijnacker is gratis.

Trainingsadres
Sporthal “het Baken”
Het Baken 2
2641 JN  PIJNACKER

Taekwon-Do in Pijnacker voor kinderen tot en met 14 jaar en ouder. Bij Sportschool Tim Kool ben je hiervoor aan het juiste adres! Vraag nu een proefles aan!