Tarieven

Kwaliteit, service en plezier bij de Sportschool

Bij Sportschool Tim Kool houden we kwaliteit, veiligheid, service en plezier hoog in het vaandel. U betaald dus niet alleen voor de trainingen. Al onze leraren hebben dan ook een EHBO/BHV diploma en VOG certificaat en onze Taekwon-Do leraren staan hoog aangeschreven:

  • Alle (assistent)leraren hebben een geldige internationaal erkende leraren licentie
  • Sommige leraren zijn Nederlands-/Europees- en/of zelfs Wereldkampioen, volgen internationale instructeur/scheidsrechter/competitie cursussen of zijn deel van het Nederlands team. Daarnaast bekleden ze functies in de nationale organisatie zoals bondscoach/-trainer, bestuurslid en scheidsrechterscommissie lid.

Achter de schermen werken wij ook door aan de kwaliteit, plezier en service. Denk hierbij vooral aan: de passende verzekeringen die zijn afgesloten, onze eigen vaste locaties, de ontwikkeling van de syllabussen voor de leden, de leraren lesgeefsyllabussen, aanbod van (buitenlandse)wedstrijden, extra trainingen, een competition team voor Taekwon-Do wedstrijdmensen en onze jaarlijkse uitjes met de leden. Zo ziet u het; we zijn een veelzijdige sportschool, vooral gericht op onze leden.

 

tarieven-2017

 

Op de sportschool krijgt u een inschrijfformulier van ons mee. Wilt u deze al eerder bekijken of de algemene voorwaarden lezen dan kan dat HIER.