Over ons

 

Klik op het onderstaande snelmenu om direct naar de onderwerpen te gaan
Waarom sporten bij Sportschool Tim Kool?
Roosters per locatie
Tarieven

Waarom sporten bij Sportschool Tim Kool?

Kennis

Zonder kennis kan er niet op een verantwoorde wijze les worden gegeven. Dit klinkt erg logisch, maar toch zijn er vele sportscholen die de juiste kennis niet in huis hebben, maar dat wel willen uitstralen. Bij Sportschool Tim Kool weten alle leraren door vele trainingsuren en jarenlange ervaring alles over hun specifieke sport. Onze leraren hebben een actuele kennis doordat er actief wordt deelgenomen aan bijvoorbeeld International Instructor Courses en International Umpire Courses. Alles wordt eraan gedaan om onze kennis zo actueel mogelijk te houden, zodat we onze studenten goed kunnen informeren.

Veiligheid

Potentieel nieuwe leden zijn erg scherp op het afsluiten van een abonnement bij de sportschool. We proberen zo duidelijk en transparant mogelijk te zijn naar buiten. Wat echter vaak vergeten wordt te vragen is hoe het gesteld is met de veiligheid. Ook hieraan hebben wij gedacht bij Sportschool Tim Kool. Niet alleen onze verzekering is in orde, maar ook hebben alle leraren een VOG overlegd en hebben zij een BHV/EHBO cursus gevolgd. Verder worden onze vaste locaties jaarlijks gecontroleerd op brandveiligheid en hebben we een officiële sport EHBO kist. Zo wordt er ook op de achtergrond rekening met onze leden gehouden.

Sfeer

Zoals de eerste zin al zegt: sporten kan tegenwoordig overal. Is sporten alleen wel genoeg? Wij vinden van niet. Je doet een sport omdat je deze sport leuk vindt, de mede-sporters gezellig zijn en de omgeving aangenaam is. Bij Sportschool Tim Kool vinden wij het erg belangrijk dat leden niet met tegenzin naar de sportschool toe gaan. Om dit te realiseren zorgen wij voor bepaalde thema’s met trainingen, uitjes voor kinderen en nog veel meer. Plezier staat voorop en prestaties zullen daardoor volgen.

Wedstrijden

Niet alle sporten zijn wedstrijdsporten, maar Taekwon-Do is dat zeker wel. Je kan Taekwon-Do recreatief beoefenen, maar wil je wedstrijden gaan doen dan zit je goed bij Sportschool Tim Kool. Drie leraren mogen de titel wereldkampioen dragen en er zijn twee leraren met de ere-stadspenning van Delft. Ze zijn dan ook geen onbekenden in het nationaal Taekwon-Do team van ITF-Nederland.

Organisatie

De sportschool zelf is al een gesmeerde organisatie, maar op andere vlakken is Sportschool Tim Kool dat ook. Eens per jaar organiseren wij het op één na grootste Taekwon-Do toernooi van Nederland en omstreken: de Holland Cup. Al na twee jaar was het toernooi heel groot, maar misschien nog wel belangrijker is dat (inter)nationale deelnemers en coaches de Holland Cup het best georganiseerde toernooi vinden. Verder organiseren wij eens per jaar de Sportschool Tim Kool Open dat voorheen bekend stond als onze clubkampioenschappen. Zo benutten wij onze organisatorische kennis breder dan menig ander dat zou doen.

Waarom kiezen SSTK

Locaties van Sportschool Tim Kool

Sportschool Tim Kool heeft locaties in Delft, Schiedam en Pijnacker. Zo is er altijd een locatie dichtbij u om bij ons te komen sporten. Voor meer informatie over onze locaties kunt u klikken op de stand van uw keuze: Delft / Schiedam / Pijnacker.

 

Tarieven

Onze sportschool biedt verschillende sporten aan tegen verschillende tarieven. Ook kunt u kiezen uit diverse betaaltermijnen. Zo krijgt u veel vrijheid om te kiezen wat u zelf wilt en zit u nooit te lang vast aan een abonnement. Voor alle tarieven kunt u HIER klikken.