Kinderfeestjes

Een keer een sportief, leuk, leerzaam kinderfeestje geven? Dat kan bij Sportschool Tim Kool! We verzorgen kinderfeestjes voor alle leeftijden. Zo kan er een kinderfeestje gegeven worden in de stijl van de Taekwon-Do Kubz of Taekwon-Do of Kickboksen of zelfs TOUGH Workout. We zijn erg flexibel en kunnen een hoop aanpassen om het kinderfeestje onvergetelijk te maken.

Het feestje zal een uur duren in de zaal van Sportschool Tim Kool in Delft of in Schiedam. Tussendoor krijgen de kinderen een korte pauze met wat te drinken en wat lekkers. Na een uur zullen alle kinderen moe en voldaan zijn. De jarige zal zich trots voelen met zo een gaaf feestje.

Heb je interesse gekregen om je kinderfeestje bij Sportschool Tim Kool te vieren? Mail dan naar info@sportschool-timkool.nl voor meer informatie of om een kinderfeestje vast te leggen.

 

Tarieven per uur per kinderfeestje

1 t/m 10   kinderen  € 65,-*
11 t/m 15  kinderen € 85,-*
16 t/m 20 kinderen € 125,-*

Tarieven per anderhalf uur per kinderfeestje

1 t/m 10   kinderen  € 77,50*
11 t/m 15  kinderen € 97,50*
16 t/m 20 kinderen € 137,50*

Mocht u meer tijd willen reserveren voor bijvoorbeeld een lunch of kadootjes uitpakken? Dat kan! De extra tijd zal dan evenredig worden doorbrekend.

* Genoemde prijzen zijn inclusief: BTW, lera(a)r(en), zaalhuur, gebruik materialen, lekkere consumpties in de pauze en een diploma.