Delft

Bij Sportschool Tim Kool kun je (vanaf 3 jaar oud) lessen volgen, onder andere op het gebied van Taekwon-Do in Delft. De vestiging in Delft is één van de vestigingen waar zij terecht kunnen.

Lessen in Delft

De locatie in Delft is een eigen gebouw van Sportschool Tim Kool. Het is gevestigd aan de Van Lodensteynstraat 114. Deze voormalige supermarkt/viswinkel is omgetoverd tot een martial art school, voorzien van alle gemakken en materialen die nodig zijn om Taekwon-Do in Delft uit te kunnen oefenen. Op deze locatie zijn de volgende lessen te volgen: Taekwon-Do, Taekwon-Do Kubz, TOUGH Workout, Kickboksen en MorningFITWe zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Wil je weten wanneer welke les plaatsvindt? Bekijk dan ons rooster voor onder andere de lessen Taekwon-Do in Delft op onze website.

Veiligheid en plezier staan centraal

Bij ons staat veiligheid en plezier voorop. De lessen worden verzorgd door instructeurs met de juiste kennis in huis. Zij weten dankzij hun vele trainingsuren en jarenlange ervaring alles over hun specifieke sport. Daarnaast volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis up to date te houden. Wij vinden het belangrijk dat sporten plezierig is én blijft. We organiseren naast de lessen dan ook regelmatig uitjes. Plezier staat op één, prestaties volgen vanzelf.

Voor het rooster van onze locatie in Delft kunt u HIER klikken.

LET OP, want rond om de locatie is het betaald parkeren of alleen voor vergunninghouders. Gratis parkeren kan op 1-2 minuten afstand lopen. Zie de plattegrond bij de ingang.

Postadres:
Sportschool Tim Kool
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

Bezoekadres
Sportschool Tim Kool Delft
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

Taekwon-Do in Delft voor kinderen tot en met 14 jaar en ouder. Bij Sportschool Tim Kool ben je hiervoor aan het juiste adres! Vraag nu een proefles aan!